DEMET ÖZDEMİR'İN BAHÇESİ BİZE EMANET

DEMET ÖZDEMİR'İN BAHÇESİ BİZE EMANET
Sevgili Demet Özdemir'in villa bahçesi peyzajı için projelendirme işlemlerini heyecanla kısa süre içinde gerçekleştirdik...

Sevgili Demet Özdemir'in villa bahçesi peyzajı için projelendirme işlemlerini heyecanla kısa süre içinde gerçekleştirdik. Yapılan toplantılar sonrasında projeyi ve bahçesinde kullanılacak bitkilerimizi netleştirdik. Öncelikli olarak alanda yüzme havuzu yapılacak yerden vinç yardımı ile toprak atıldı hafriyat alındı. Sonrasında havuz zemin betonu döküldü, üzerine panel havuz kurulumu yapılarak havuz etrafına tekrar topuk betonu döküldü ve geri dolgu işlemleri yapıldı. Havuz çevresine küpeşte ve güneşlenme terası yapılması için önce beton dökülerek sonra seramik döşeme uygulaması yapıldı. Havuz için yine açık alan duş sistemi yapılarak dekor seramiklerin döşemesi yapıldı.

Yapısal peyzaj işlemleri bittikten sonra, Otomatik sulama sistemi projesi çizildi, sahaya borular yerleştirildi. Aydınlatma uygulaması için aydınlatma direklerinin yerleştirileceği konumlar 40x40 cm ölçüsünde kazılarak beton bloklar yerleştirildi daha sonra elektrik altyapısı düzenlenince direkler bu beton bloklara monte edildi. Geriye çim serimi ve bitkilendirme işlemleri kaldığı için önce seçilen bitkilerin dikileceği alanlar gerekli derinlikte kazılarak bitkiler dikildi. Dekoratif diğer malzemeler alana yerleştirildi. Tüm uygulamalar bittikten sonra alanda toprak tesviyesi sağlanarak çim serimine hazır hale getirildi. Üç'lü karışım birinci sınıf rulo çim alana serildi ve su kontrolü yapıldı.  

Yapısal ve bitkisel tüm uygulamalar istenildiği gibi alana uygulanıp teslim edilmiştir. Güzel günlerde huzurla kullanılması dileğiyle..